Ahoj, pokud máte jakékoli nápady či přání k budoucímu táboru, pište sem. Uvitáme vše Co byste rádi zažili, jaké hry vás baví, kt naopak nechcete hrát, ...
Tabor byl super!
Chtel bych VELMI VELMI VELMI podekovat vedoucimu O'LENCE, ze si to vzala na starost. Vim jak tezky, je nekoho presvedcovat, aby cokoli vymyslel nebo udelal pro danej den. A pritom vsechno klapalo.
Jsem staroch - kazdej rok si rikam, ze dalsi rok uz tabor necham taborem a v lete budu jezdit uplne jinam. Ale letos jsem si to zase uzil. A co jsem koukal kolem sebe - decka to hrani s nami bavilo taky.
CO ME EXTRA NADCHLO
1. ozvlastneni komfortni kuchyni, DIIK, a hlavne jinou nez vzdycky, kazdy novy zazitek je strasne zajimavy pro srovnani, a kdyz vidim, ze i pro 30 lidi se daji polivky i omacky varit jen ze surovin a bez pytliku a ze i na tabore se daji udelat americky brambory s rybou, je to pro me velka inspirace. Celkove - ta kuchyn ma na taborovej zivit velkej dopad, na minulych taborech to byly detsky souteze o nejlepsi jidlo, ta mi tady teda chybela, protoze taky mela svy kouzlo, ale tady zase dva tydny bez masa mohou byt pro leckoho zajimavou zkusenosti. Hlad jsem rozhodne nemel, a nevsiml jsem si hladu u jedineho z deti, ani toho, ze by se nedojidalo, nebo nejak zvlast nekomu nechutnalo. Bahno delalo v kuchyni problemy s hygienou - ale ruku na srdce, v "pekle" to bylo horsi, hlavne mysi invazi.
3. Zapojeni ruzovych mladochu do pripravy her, neflakali to, fakt! (nechci jmenovat, ale oni vi)
2. Symbioza mezi nejmensimi detmi - je potreba delat na ne vic cilenych her, asi by stalo za to, aby skupiny mela treba za ukol soutezit jen prostrednictvim nejmensich, v nejakych soutezich. Desne me bavilo jak si Viktorka, Eliska a Linda (kdyz zrovna netrucuje) (min nejmensi Magda, Pepik a Anezka) dokazaly vyhrat spolecne - jenze na hry pro velky (prehazovana, bojovky, magie) jeste nemaj. I tam se uplatni, ale ve svych malych lip. dobry to bylo v tech zubnich variacich - jenze, ja mam nejak k veselymu cisteni osobni odpor ) za ten se omlouvam ). Jsem za ty decka na tabore fakt rad, a je supr, ze je tam rodice berou.
3. Ze pribyva kytaristu a tak kdyz jsem utahanej, nebo mi je blbe, se muzu jit bez vycitek vyspat a slyset ze stanu, jak me mladosi zastanou. Do toho!!! (Maky, Rajtiku, Vojto - a samo Stepane)
4. Mam radost, ze se porad vraci stary kamaradi, sam se do niceho nehrnu, a tak potesi, ze je to mezi nama bavi.
CO NENADCHLO
1. Kdyz se vezme - ze dvoudenni voda, je vlastne taky vylet, bylo podle me vyletu na tabore zbytecne moc. Je pak malo prostoru pro konzistentni hrani, jenze ony ty hry nebyly dost predem vymysleny (coz neni nici vina, za to klidne muzu treba ja), a nema to ten soutezni svunk, jako mivalo driv. Asi i presto, ze to bylo na rece, bych priste vodu dal maximalne na den.
2. Chybely mi klasicky kolektivni sporty - zadny spiral, fotbal s talirem, softbal, jen 1 fotbal, jen prehazka - deti prece byly, nejak jsme nemeli energii a chut je vytahnout.
3. Na muj vkus malo nocnich her - treba bludicky, skoda. Ale tady to vidim trosku jako vliv okolnosti - nestastne nocni nevolnosti oslabovaly jedno dite po druhem a ja nemel tak chut prosazovat vybehnuti do lesa.
4. Oľenka mi chybela leckdy (nejen) u taboraku, na zaver obzvlast, ... , nemoci si clovek nevybira, a konflikty kolem marodek by pro me jako pro vedouciho byly nocni murou. neni to lehky. O'lenko - vedlas to dobre!
5. Vecernicky byvaly delsi, jenze tusim, ze je to tim, ze byval delsi podkladovej material primo na miste, ...
Pepa
Přejít na fórum:
Přihlášení
Zapomněli jste heslo? Pro zaslání nového Klikněte sem.
Anketa
Chystáte se letos na nějakou akci s oddílem?
Ano určitě a né na jednu.
100% [3 Hlasy]
Asi ano.
0% [0 Hlasy]
Ještě nevím.
0% [0 Hlasy]
Ne.
0% [0 Hlasy]
Hlasy: 3
Pro hlasování musíte být přihlášeni. Začátek hlasování: 19/02/2014 21:22